Stempler

Vi er eksperter på stempler og vi samarbeider med en av landets største produsenter av stempler. Vi selger stempler for kontor og merkeprodukter.  Vårt vareutvalg dekker alt av stempler, fra ordinære gummistempler til lasergraverte selvfargende stempler, elektriske stemplingsmaskiner og metallstempler.

Stempler med egen tekst

Velg blant flere ulike modeller. EVERMARK er ett selvfargende lasergravert stempel og vår bestselger. COLOP PRINTER er ett rimelig og bra alternativ, også selvfargende. FLASH stempel gir tusenvis av sylskarpe avtrykk for den kresne bruker. COLOP stativstempler tåler røff behandling. Vi leverer også selvfølgelig COLOP GREEN LINE som er laget av 80% resirkulert plast i en miljøvennlig produksjons prosess.

Evermark standardstempler

Vi har et stort utvalg av stempler med standard tekster. I tillegg finnes også flere utgaver av konteringsstempler som standard. Alle stemplene har indeksvindu slik at det er lett å se hva teksten i stempelet er.

Datostempler

Vi har et stort utvalg av forskjellige datostempler. De aller fleste er selvfargende. Disse leveres med kun dato eller ønsket tekst i tillegg. På noen varianter er det satt inn 8 eller 12 standard tekst som kan byttes. Noen har gummibånd som utgjør datoen, andre har metallhjul. Stempler for bruk på stempelpute med forskjellige tallhøyder.

Colop nummerstempel

Stemplene leveres i forskjellige størrelser og utførelser. Noen er selvfargende, andre er til bruk på stempelpute. Mange forskjellige tallhøyder og antall siffer. Stempelputene er sort, blå, rød eller grønn.